U bent hier

Nieuws

Of ze zin hadden om een radiospot te schrijven en in te spreken, vroegen we hen. Elena Peeters en Tijmen Govaerts, studenten Woordkunst, twijfelden niet. Ze kropen in hun pen en toverden een parel van een commercial uit hun hoed.  
Tijdens de Warmste Week van Music for Life kan je op www.letitglow.be het vuur van Music for life aanwakkeren. Dat doe je door je vrienden te glowen. Met een glow vertel je aan je vrienden dat ze speciaal ze zijn voor jou en dat je hen graag ziet.   Hoe meer Vlamingen elkaar glowen, hoe gezelliger en warmer het wordt en hoe harder het vuur van Music for Life wordt aangewakkerd.
In het kader van Music for Life van Studio Brussel componeerden onze studenten een nummer om geld in te zamelen voor het goede doel. Zowel de muziek als de tekst van het nummer zijn origineel. Muziek: Stan Callewaert (bas), Fien Desmet (zang), Bruno Ferreira (piano), Vitja Pauwels (gitaar), Casper Van De Velde (drums) en Benjamin Verstraete (percussie)
Onze studenten Energiemanagement, Integrale Veiligheid en Elektromechanica trokken donderdag naar de Schorre in Boom en stonden op de eerste rij tijdens de aftrap van de Warmste Week van Music for Life. Hun aanwezigheid bleef niet onopgemerkt.  
Twee dagen voor de start van de Warmste Week lanceert AP Hogeschool een single voor Music voor Life. Het nummer, met als titel Let it Glow, dragen we op aan de StuBru-presentatoren, onze studenten en alle andere Vlamingen die de koude trotseren en acties organiseren voor het goede doel.
Van 1 tot 5 december 2014 vond de Internationale Week van het departement Management en Communicatie plaats. Docenten van verschillende buitenlandse partnerhogescholen bezochten onze hogeschool om onze studenten te doceren en samen met onze docenten aan projecten te werken.
Sinds 14.01.2014 kunnen vroedvrouwen voorschrijfrecht krijgen. Vroedvrouwen die voor 1 oktober 2014 afstudeerden, dienen een opleiding van 32 uur te volgen tot het behalen van dit voorrecht. Daarom richtte Artesis Plantijn Hogeschool de opleiding Gespecialiseerde Toegepaste Farmacologie voor vroedvrouwen in.
ATV maakte een fijne reportage over het GROOT KOOR van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Het koor repeteerde het requiem van Duruflé, o.l.v. Geert Hendrix en met Mattijs Louwye aan het orgel. Het concert gaat door nu maandag 15 december 2014, om 20u, in de St.-Theresiakerk in Berchem. Iedereen is gratis welkom!Naar de reportage Naar de kalender
De studente Sociaal-Cultureel Werk van AP Hogeschool Anissa Arrousi loopt stage bij de Edegemse cultuurdienst. Op haar stageplaats kwam ze op het idee om een event voor de Edegemse jongeren te organiseren en haar stagebegeleider was daar voor te vinden. Op 11 december zal ze in samenwerking met de cultuurdienst het event 'Mix It Up' in Hangar 27 organiseren. Het wordt een avond van muziek, poëzie en comedy. 
Een week lang ontvangt het departement Management en Communicatie van de AP Hogeschool een delegatie Russische partners om hen te demonstreren hoe best de link te leggen tussen het onderwijs en de bedrijfswereld. Het bezoek kadert in het Tempus-project van de Europese Commissie  en streeft naar een hervorming en modernisering van het hoger onderwijs in Oost-Europa en Centraal-Azië door de promotie van samenwerkingsprojecten met Europese hoger onderwijsinstellingen.

Pagina's