U bent hier

Nieuws

Maar liefst 220 studenten en personeelsleden van de Artesis Plantijn Hogeschool liepen zondag 27 april de Antwerp 10 Miles, Short Run of Ladies Run. Hiermee scoorde AP Hogeschool het beste van alle hoger onderwijsinstellingen in Antwerpen.  
De studenten Muziek van Bachelor 3, Master 2 en Postgraduaat moeten hun examens instrument afleggen voor een publiek. Een openbaar examen Muziek is een uitgelezen kans om kennis te maken met de opleiding. Iedereen is dus van harte welkom, gratis en zonder reservatie.Bekijk hier de planning
Steven Peeters, alumnus Vastgoed/Makelaardij, is vastgoedstudent van het jaar.      
De studenten Lichamelijke Opvoeding van de Lerarenopleiding Secundair Onderwijs organiseren in samenwerking met 'Sporting A' pleintjesbasketbal op 6 verschillende pleinen in Antwerpen.   
Op woensdag 23 april 2014 proefden een 20-tal leerlingen uit het 6de jaar van de APpetizer Vroedkunde. Tijdens deze inleefdag kunnen geïnteresseerden zich meer verdiepen in de opleiding van hun keuze en workshops volgen.  
Begin april opende Velo een nieuw fietsstation aan campus deSingel van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Het station bevindt zich op de Jan Van Rijswijcklaan en biedt plaats aan 36 fietsen.     Voor AP zijn de Velostations een belangrijke schakel tussen de verschillende stadscampussen. Campus Kronenburg, Lange Nieuwstraat en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten hadden al langer een eigen Velostation voor de deur. En ook voor de andere stadscampussen is een Velostation nooit ver weg.
Manar, 11 jaar, neemt ons mee naar Studio-T. Hier leren kinderen uit het vijfde en zesde leerjaar een miniatuur racewagen maken. Je ziet en hoort ook Kaat Raeymaekers, studente Lerarenopleiding Secundair Onderwijs, die de workshops begeleidt in het kader van haar eindwerk.
Cas Vandecruys (21) is student Lerarenopleiding Secundair Onderwijs. Vanaf 18 april schittert hij in de live shows van The Voice van Vlaanderen. Zingen zit Cas in het bloed. De leraar in spe volgt dan ook de keuzevakken Muzikale Opvoeding en Project Kunstvakken. Met zijn herkenbare lage stem begon Cas zijn avontuur in het team van Axelle Red. Bij de ‘battles’ werd hij gestolen door coach Regi. 
Sofie van Looy is laatstejaarsstudente Communicatiemanagement. Ze volgde 2 maanden lang stage bij het Terra Nova, het zomerfestival van de provincie Antwerpen. In proviant, het personeelsblad van de provincie vertelde ze over haar ervaringen.
Op 28 mei 2014 gaat de negende editie van Triple A door. De organisatie van deze wedstrijd is in handen van zeven laatstejaarsstudenten Communicatiemanagement.    Voor en door studenten Triple A staat voor Antwerp Advertising Awards en is een initiatief van de studenten Communicatiemanagement van AP Hogeschool. Zij nodigen alle laatstejaarsstudenten uit grafische en commerciële studierichtingen in Vlaanderen uit om hun creatief of strategisch afstudeerproject voor te stellen aan een vakjury.

Pagina's