U bent hier

Nieuws

Meer dan 6.000 internationale toeschouwers komen op 13, 14 en 15 juni naar SHOW2013. Dan presenteren de studenten Mode hun eindwerk aan het grote publiek. Ook jij kan erbij zijn! De Koninklijke Academie voor Schone Kunsten viert in 2013 haar 350ste verjaardag. In 1963, 300 jaar na de opening van de Academie, stichtte Mary Prijot de Modeafdeling. Deze 50ste verjaardag van de Antwerpse Modeafdeling laten we niet onopgemerkt voorbijgaan.
Zeventien studenten uit het tweede en derde jaar Verpleegkunde runden voor het vierde jaar op rij volledig zelfstandig de dienst acute geriatrie in het woon- en zorgcentrum Hoge Beuken.
Jonge meisjes ontdekken de techneut in zichzelf tijdens workshops duurzame techniek van Studio-T. 
Op 13 mei deelden een vijftigtal marketeers, communicatieprofessionals, alumni en medewerkers de schoolbanken van AP op campus Meistraat. 
Jonge meisjes ontdekken de techneut in zichzelf tijdens workshops duurzame techniek van Studio-T, georganiseerd door AP Hogeschool. De derde editie van Studio-T is net achter de rug. Tijdens de workshops duurzame techniek maken meisjes van 10 en 11 jaar op speelse wijze kennis met techniek en technologie. Gedurende zes woensdagnamiddagen maken ze zelf plannen, bespreken ze hun ideeën, kiezen gepaste materialen, ontwerpen en werken eigen projecten uit.
De sterke pen van student Journalistiek Mattias Goossens werd gelauwerd op de muziekrecensiewedstrijd tijdens de Vlaamse finale van Imagine 2013.
Charlotte De Beule, Mandy Heyrman, Fleur Walraven (studenten Lerarenopleiding), Tim de Rycke, Stevie Poppe en Geert Vanhoecke (studenten Toegepaste informatica) trokken twee weken op EU Erasmus Intensive Programme, onder begeleiding van AP-lectoren Hiram Bollaert en Philli
Charlotte De Beule, Mandy Heyrman, Fleur Walraven (studenten Lerarenopleiding), Tim de Rycke, Stevie Poppe en Geert Vanhoecke (studenten Toegepaste Informatica) trokken twee weken op EU Erasmus Intensive Programme, onder begeleiding van AP-lectoren Hiram Bollaert en Philippe Possemiers.
Op 12, 13 en 14 juni 2013 nodigen de studenten Voeding verzorging van de Lerarenopleiding Secundair Onderwijs hun stagementoren uit voor het examenmenu.  
Praktijklectoren vroedkunde, Martina Tijsmans en Brigitte Bernaerts, gingen onlangs op bezoek bij een Erasmuspartner in Modena (Italië). Ook de eerste contacten met het opleidingshoofd van de vroedvrouwenopleiding in Milaan verliep vlot. Hierbij werden de eerste regelingen getroffen voor de uitwisseling van studenten en mogelijks ook docenten. De docenten werden begeleid door twee gemotiveerde, enthousiaste Italiaanse studenten vroedkunde uit het eerste en laatste bachelorjaar.

Pagina's