U bent hier

Music for Life

Ook dit jaar hebben de AP-studenten zich van hun beste kant laten tijdens de warmste week van Studio Brussel. Met allerlei verschillende projecten hebben studenten Grafische en Digitale Media bijna 14.000 euro verzameld voor het goede doel. 

De studenten van onze opleiding Grafische en Digitale Media hebben zich voor MFL15 opgedeeld in 17 verschillende groepjes. Elke groep bedacht een eigen manier om geld in te zamelen, en naar analogie met hun opleiding bouwden ze elk een eigen website en profielen op verschillende sociale kanalen.

Elke groep mocht zelf kiezen voor welk goed doel ze geld zouden inzamelen. Vroeger werd al het ingezamelde geld samengeteld om één goed doel te steunen, maar sinds enkele jaren mogen de inzamelaars zelf kiezen uit meer dan duizend goede doelen. Bij onze studenten was Cliniclowns en Kom Op Tegen Kanker populair, maar ook onder meer Oxfam, Vluchtelingenwerk Vlaanderen en Al-Ikram mochten geld in ontvangst nemen.

Een overzicht van alle groepen vind je hier:

 

De studenten van onze opleiding Grafische en Digitale Media hebben geweldig werk geleverd voor Music For Life. In totaal verzamelden ze bijna 14.000 euro voor het goede doel.

Posted by AP Hogeschool on Tuesday, January 26, 2016

 

Ben je nieuwsgiering naar wat de studenten van AP allemaal in petto hebben tijdens Music for Life?

Blijf op de hoogte via onderstaande kanalen:

MFL-nieuwsbulletin
Facebookpagina van AP
Twitter
Youtube

Heb je vragen over één van de acties of wens je meer info?

Contacteer ons op musicforlife@ap.be.