U bent hier

Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk

Over de opleiding

Bedrijfsmanagement | Rechtspraktijk

De opleiding Bedrijfsmanagement met afstudeerrichting Rechtspraktijk van AP bereidt je voor op een boeiende carrière als professional in de juridische wereld. Je kiest volgens je eigen interesse uit 5 specialisaties.

Als student Rechtspraktijk ben je van alle juridische markten thuis. Dankzij je specialisatie heb je steeds een voetje voor.

Rechtspraktijk in vijf opties

Zie je jezelf in de zakenwereld? Dan is onze optie Business Law zeker iets voor jou.

Boeit sociaal recht en HR jou? Bekijk dan onze optie Social Law eens.

Vastgoed is jouw ding? Onze studenten Real Estate lopen stage op immokantoren en notariaten.

Trekt criminologie en recht je aan? Dan is de optie Crime & Justice op jouw lijf geschreven. Het traject Crime & Justice – Police leidt je recht naar een loopbaan bij politie of parket. Verder studeren kan optimaal via Crime & Justice – Academic.

Sterke juridische basis

Te veel keuzes? Geen paniek. In het eerste en tweede jaar krijg je een sterke juridische basis mee. Zo kan je in het derde jaar een gemotiveerde keuze maken.

In het eerste en tweede jaar Rechtspraktijk volg je een gemeenschappelijk programma: juridische vakken met een pakket talen, economie, boekhouden en ICT en plaats voor internationalisering. Je maakt ook kennis met het werkveld van de paralegal. In het derde jaar Rechtspraktijk volgt een specialisatie en kies je de optie die jou het beste ligt.

Eén ding is zeker: met een diploma Bedrijfsmanagement - Afstudeerrichting Rechtspraktijk van AP ben je verzekerd van een goede start op jouw cv. Rechtspraktijk studeren in Antwerpen? Dat doe je aan AP!

Ontdek meer

Meer weten? Lees verder, ontdek het laatste nieuws of kom naar een van onze infomomenten.