U bent hier

Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit

Over de opleiding

Bedrijfsmanagement | Accountancy-fiscaliteit

Jij werkt graag met cijfers, bent geboeid door boekhoudingen en wilt weten hoe je die tegelijk correct én fiscaal optimaal kunt voeren. Je bent nieuwsgierig naar de relaties tussen de diverse componenten van de jaarrekening enn je denkt altijd oplossingsgericht: creatieve financiële en fiscale plannen bedenken voor je klanten vind je interessant.

Accountancy-fiscaliteit is een afstudeerrichting van de bachelor Bedrijfsmanagement.
Ontdek hier of deze opleiding iets voor jou is.

Boekhoudtechnieken en financiële analyses

We leiden je op tot veelzijdige young professional. Boven op de specifieke vakken, krijg je veel praktische vaardigheden. Je talen zijn cruciaal, net als je soft skills zoals presenteren en samenwerken in groep.

Je leert alles over boekhoudtechnieken en fiscaliteit. Uiteraard is recht een belangrijke pijler tijdens je opleiding, net als statistiek en ICT. Je maakt kennis met professionele boekhoudsoftware, leert analytisch boekhouden en verdiept je in de wondere wereld van financiële analyses en consolidatie.

Lees meer over het modeltraject en de opleidingsonderdelen.

Werken in een boekhoudkantoor of als zelfstandige accountant

Je diploma is dé toegangspoort naar een brede waaier van boeiende beroepen als werknemer of zelfstandig consulent. Zo kan je kiezen voor een job als boekhouder in een bedrijf of boekhoudkantoor. Maar met je diploma kan je je ook vestigen als zelfstandige accountant of belastingconsulent. Aan jou de keuze!

Lees meer over de beroepsmogelijkheden.

Tonnen praktijkervaring

De opleiding Accountancy-fiscaliteit is van start tot finish praktijkgericht. Je vakken worden gedoceerd door mensen met een brede ervaring. Zij schotelen je realistische voorbeelden voor en laten je kennismaken met wat jouw vakgebied betekent in de echte wereld.

Lees meer over de projecten, stages en opdrachten.

Meer weten over Accountancy-fiscaliteit?

Lees meer over de troeven van de opleiding en kom naar een van onze infomomenten.