U bent hier

Management en Communicatie

Minikerstmarkt, maxi-inzet

De studenten Office Management organiseren op dinsdag 17 en donderdag 19 december een mini-kerstmarkt op campus Meistraat. Daarmee steunen ze vzw Cliniclowns én leren ze zelf een evenement in elkaar boksen.

 

Mini-loempia's voor Cliniclowns
De studenten van het derde jaar Management Assistant/International Business verkopen mini-loempia’s, suikerwafels en chocomelk om de Cliniclowns te steunen. Nu Music for Life van Studio Brussel gestart is, willen ze hun goede doel een warm hart (en wat extra centen) onder de riem steken.

Voor het vak Event Management leren de studenten een evenement als dit tot in de puntjes te organiseren. Ze maakten afspraken met leveranciers, regelden de volledige logistiek en ontwierpen posters ter promo van de kerstmarkt. “Het is wel vermoeiend, want we combineren deze activiteit met ons schoolwerk. In de organisatie van een event kruipt veel tijd,” zeggen ze, ”maar voor Music for Life nemen we het er met plezier bij.”

Opleidingen slaan handen in elkaar
Ook de studenten Sociaal Werk zetten zich met de verkoop van cuberdons of ‘neuzekes’ in voor de Cliniclowns. Ze ontvingen van de studenten Office Management een uitnodiging om op de mini-kerstmarkt hun snoepgoed te verkopen. Of hoe twee opleidingen de handen in elkaar slaan voor het goede doel.

De Cliniclowns lieten al weten blij te zijn met de extra steun. “Voor elke 20 euro die de studenten inzamelen, kunnen we een ziek kindje verrassen met een bezoek van onze clowns. Zo willen we hen wat afleiden tijdens een moeilijke periode in het ziekenhuis.”

Wie de actie mee wil steunen door allerlei lekkers te kopen, kan ook nog donderdagmiddag (19 december) terecht op de kerstmarkt in de Meistraat.