U bent hier

Management en Communicatie

Erasmusstudent wint fotowedstrijd

Het Vlaamse agentschap voor de uitvoering van de Europese onderwijs- en opleidingsprogramma’s van de Europese Unie (EPOS) organiseerde dit jaar voor het eerst een grote fotowedstrijd: Erasmus Photographer of the Year. Jason Berden, student Communicatiemanagement aan AP, wint de publieksprijs.

Alle studenten die tijdens het academiejaar 2013-2014 op Erasmus gingen van of naar Vlaanderen konden hun Erasmusfoto insturen. Uit de meer dan 200 inzendingen zijn twee winnaars gekozen die op maandag 5 mei worden bekroond.

Publieksprijs
Jason Berden wint de publieksprijs met zijn selfie  ‘Loving the UK and each other’. Hij volgt aan AP Hogeschool de richting PR & Voorlichting van de bachelor Communicatiemanagement. De foto werd genomen tijdens zijn verblijf als Erasmusstudent in Southampton, UK.

Jasen Berden wint publiekprijs van Erasmusfotowedstrijd

Beste foto
De foto ‘The beacon is lit’ van Johan Bollaert, Universiteit Gent – Erasmusstudent in Uppsala, Zweden, krijgt de prijs voor beste foto.

Erasmus Photographer of the year
 
Mooie prijzen
Op maandag 5 mei worden de winnaars feestelijk gevierd. De winnende studenten Jason en Johan vertellen over hun Erasmus-ervaring in Southampton en Uppsala. De publiekswinnaar ontvangt van NMBS Europe twee InterRail Global Passes voor 30 dagen, en aan de winnaar voor ‘beste foto’ schenkt Brussels Airlines twee b.flex economy tickets voor een Europese bestemming naar keuze.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking gaat door op campus Meistraat van AP Hogeschool van 14 tot 15 uur. Aansluitend is er een receptie.
Locatie: campus Meistraat AP Hogeschool – Meistraat 5 – 2000 Antwerpen.

Foto’s van de winnaars zijn terug te vinden op:
http://www.epos-vlaanderen.be/?CategoryID=660&ArticleID=1717