Overslaan en naar de inhoud gaan

Doe-koffer Brand

Brandpreventie stopt niet aan de schoolpoort. Daarom is het belangrijk ook ouders warm te maken voor de gevaren van brand.

Doel

Lukt het om je leerlingen wakker te schudden over de gevaren van elke dag? Zoek je een leerrijke en vlotte manier om dat te doen? Breng je preventieboodschap met onze doe-koffers tot in de klas! Je kan er als leerkracht onmiddellijk mee aan de slag. De koffers bevatten leuke belevingsspellen en doe-opdrachten waardoor je verhaal beter zal blijven hangen. 

De doe-koffer rond brand- en brandwondenpreventie bestaat voor elke graad van het basisonderwijs. Die voor de 1e graad kan je ook (gedeeltelijk) gebruiken in het laatste kleuterklasje. De koffer voor de 3e graad kan je eventueel ook gebruiken voor de 1e graad van het secundair onderwijs. Iedere koffer is specifiek aangepast aan het niveau en de interessesfeer van de leerlingen waarvoor hij bedoeld is.  

Brandpreventie stopt niet aan de schoolpoort. Daarom is het belangrijk ook ouders warm te maken voor de gevaren van brand. Voor hen bevatten de doe-koffers een folder. De leerlingen krijgen ook een checklist en brandveiligheidscontract mee naar huis. Het is de bedoeling dat zij samen met hun ouders aan de slag gaan om het thuis brandveiliger te maken.

Praktisch

Doelgroep: Lager onderwijs, Kleuteronderwijs en Secundair onderwijs(1ste graad) 
Prijs: Gratis 
Contactpersoon: annick.scheynen@ap.be
Reservatie: Via onderstaand formulier. Je kan deze doe-koffer ook aankopen. Neem contact op met Danny Raymaekers voor een offerte: danny.raymaekers@ap.be.

Aanvraagformulier

Contactgegevens
Jouw functie
Organisatiegegevens
Onderwijsvorm
Reservatiegegevens
Transportkeuze
De doe-koffer(s) van mijn keuze
Onze standaard ontleentermijn is 2 weken, maar langer kan (meestal) ook. Vul hieronder in van wanneer tot wanneer je de doe-koffer wil ontlenen.
Facturatiegegevens
Doe-koffers ontleen je gratis. Enkel wanneer je ervoor kiest om de doe-koffer via koerier te laten vervoeren, hebben we je facturatiegegevens nodig.

Lees hier de voorwaarden voor reservatie en ontlening van de doe-koffer Brand.

Je gegevens worden opgenomen in een bestand dat beheerd wordt conform het privacy beleid van AP Hogeschool.