U bent hier

Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen

Voorstelling

De Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen is de plaats waar elke student zijn eigen artistiek verhaal schrijft.

Je studeert en werkt in een bruisende omgeving, omringd door andere kunstenaars, vormgevers en theoretici. Je treedt hier in de voetsporen van bekende kunstenaars en ontwerpers als Panamarenko, Henry van de Velde, A.F. Vandevorst, Jan Fabre, Daan, Anne-Mie Van Kerckhoven, Wouters & Hendrix, Joke van Leeuwen, Guy Cassiers, Fred Bervoets, Dries Van Noten, Nadine Wynants en Ann Demeulemeester.

De meerderheid van onze docenten heeft een eigen kunstpraktijk en wordt ook gewaardeerd in zijn of haar gebied. De prachtige historische campus, midden in de stad, vormt bovendien de ideale omgeving voor de aankomende kunstenaar en ontwerper. 

De Koninklijke Academie voor Schone Kunsten biedt een academische bachelor- en masteropleiding in de beeldende kunsten aan met een ruime keuze aan afstudeerrichtingen: Fotografie, Grafisch ontwerp, Juweelontwerp en edelsmeedkunst, Mode, Theaterkostuum en Vrije kunsten (Beeldhouwkunst, In Situ³, Schilderkunst, Vrije Grafiek).

Download hier onze brochure:


Of bekijk het introductiefilmpje: 


English