U bent hier

Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen

Ticketverkoop voor Show2014 begonnen

Op 12, 13 en 14 juni 2014 stelt de Modeafdeling van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten haar jaarlijks defilé voor in Hangar 29 te Antwerpen.

 


Het eindejaarsdefilé van de Antwerpse Modeafdeling brengt meer dan 6000 modeliefhebbers en professionals uit de hele wereld samen. De meesten wonen de show niet alleen bij om de collecties te beoordelen en te bewonderen, maar ook voor de unieke sfeer: SHOW2014 is een feest van mode en creativiteit.

De show wordt op drie avonden herhaald. Alle studenten, van het eerste tot het laatste jaar, laten hun werk zien op de catwalk. Een internationale jury van experts in mode en creativiteit beoordelen hun collecties en installaties.

"De Koninklijke Academie voor Schone Kunsten en de Modeafdeling genieten vandaag internationale renommee en een uitstekende reputatie. Jonge talenten vanuit verschillende uithoeken van de wereld zakken naar de modestad Antwerpen af om er onderwijs te genieten en hun creativiteit te ontplooien onder de deskundige en inspirerende begeleiding van Walter Van Beirendonck en zijn team. Het resultaat van hun traject wordt drie dagen lang getoond en gevierd tijdens een prachtige show," aldus algemeen directeur Pascale De Groote, Artesis Plantijn Hogeschool.

Praktisch

Datum
12, 13 & 14 juni 2014

Locatie
Hangar 29
Rijnkaai 150
2000 Antwerpen

Deuren: 19 uur
Start show: 20 uur

Tickets
Zitplaats: 35 EUR
Zitplaats: 12 EUR

Ticketverkoop online of +32 (0)3 338 95 85.

Meer info
www.antwerp-fashion.be

Show2014
Show 2014 Poster: Photography Ronald Stoops, Make-up Inge Grognard, Styling Dirk Van Saene, Model Kim Peers, Graphic Design Paul Boudens, Outfit Clara Jungman Malmquist, Photographic assistant Priscilla Gils