U bent hier

Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen

Koop nu je tickets voor SHOW2015

Op 12 & 13 juni 2015 stelt de Modeafdeling van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten - Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen haar jaarlijkse eindejaarsdefilé voor in Park Spoor Noord.

SHOW2015 zal plaatsvinden op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni. Alle studenten, van het eerste tot het laatste jaar, zullen in deze nieuwe, uitdagende omgeving hun creaties laten zien aan een gevarieerd en geïnteresseerd publiek van meer dan 4000 modeliefhebbers en professionals uit de hele wereld. Een internationale jury van experts in mode en creativiteit beoordeelt hun collecties en installaties. De show wordt op twee avonden herhaald.

Nieuwe locatie: Park Spoor Noord

Voor het eerst bouwt het jaarlijkse eindejaarsdefilé van de Modeafdeling van de Antwerpse Academie de catwalk op in Park Spoor Noord. 'Met de nieuwe locatie willen we een extra dosis energie in de show stoppen,' aldus afdelingshoofd Walter Van Beirendonck. 'We kijken er met het hele team en de studenten naar uit om in de imposante setting van de Parkloods nieuwe concepten voor de show uit te werken.'

SHOW2015 - PRAKTISCH

12 & 13 juni 2015 
Park Spoor Noord - Parkloods
Damplein 28, 2060 Antwerpen

Koop jouw tickets via www.antwerp-fashion.be.