U bent hier

Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen

Een hoofd vol haar

Een hoofd vol haar is het thema waarrond studenten, kunstenaars, bewoners en professionelen uit 2060 elkaar ontmoeten in en rond de Antwerpse Permeke Bibliotheek op donderdag 30 november 2017 vanaf 18u. Iedereen is gratis welkom!

Kopers voor kopers 

Een exclusief concert voor roodharigen door een koperensemble van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen.

Lady Godiva 

Een beknopte street-performance gebaseerd op de Britse legende van een adellijke dame uit de 11de eeuw. Om 18u, 19u, 20u en 21u.

Catwalk en tentoonstelling

Werk van student-kunstenaars wordt getoond op en rond een catwalk. De tentoonstelling nadien bezoeken kan nog tot 7 december.

Laat je knippen, vlechten,...

Knippen, scheren, vlechten, krullen, ... Kappers uit alle windstreken nemen jouw hoofd in hun vaardige handen.

Een portret van de buurt 

Kom zeker langs en laat je foto nemen door kunstenaar Minah Park. Zij maakt met honderden portretjes een enorm en kleurrijk portret van de buurt. 

En dan zijn er nog de audioverhalen, Griekse traditionele muziek, hoofdjuwelen, performance-kunst, Gospelmuziek, pruiken en hoofddoeken, en nog veel meer ...

Jazz + feest

Om 20u gaan de boeken toe en is iedereen welkom in de bibliotheek voor een hartverwarmend buurtfeest aangeboden door de AP Hogeschool. Een jazzensemble van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen zet alles op haren en snaren.

Volg Een hoofd vol haar op facebook.

Een hoofd vol haar is een initiatief van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen in samenwerking met Het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, AP Hogeschool, District Antwerpen en Stad Antwerpen.