U bent hier

Koninklijk Conservatorium Antwerpen

Twee nieuwe docenten

Het Koninklijk Conservatorium Antwerpen stelt met trots twee nieuwe docenten voor: Annelien Van Wauwe, klarinet - Gary Jankowski, zang

Over de docenten

Gary Jankowski's optredens worden gekenmerkt door een grote muzikale gevoeligheid, een sterke, heldere, honingzoete stem, en imposante vertolkingen die hij brengt op een groeiend aantal internationale podia, in concertzalen, en tijdens radio-uitzendingen. Het Wagnerjaar in 2013 gaf Jankowski veel mogelijkheden om zijn talent voor het Duitse repertoire te bewijzen

Lees meer

Annelien Van Wauwe behoort tot één van de meest veelbelovende klarinettistes van haar generatie. Ze studeerde bij de gerenommeerde soliste Sabine Meyer in Lübeck, bij Pascal Moragues in Parijs, Alessandro Carbonare in Rome, alsook bij Wenzel Fuchs en Ralf Forster in Berlijn. Aanvullende artistieke inspiratie vond de Belgische klarinettiste in masterclasses bij Yehuda Gilad. Annelien Van Wauwe heeft een voorliefde voor oude muziek en studeerde historische klarinet bij Eric Hoeprich en Ernst Schlader.

Lees meer

 

Kennismaken?

Wil je kennismaken met de docenten instrument van het conservatorium? Dan bieden wij twee mogelijkheden aan:

Individuele proefles

Het  Koninklijk Conservatorium Antwerpen biedt je de mogelijkheid om een individuele proefles te volgen bij hoofdvakdocenten instrument, zang, compositie of directie.

Stuur hiervoor een mailtje naar het studentensecretariaat om een afspraak te maken met de docent van je keuze (enkel Klassiek).

Zomerstage

Denk je eraan om conservatoriumstudies aan te vatten? Of zit je al op het conservatorium en wil je extra masterclasses volgen?  Tijdens een muziekstage of masterclass kan je kennis maken met de instrumentdocenten van het Antwerps conservatorium. 

Amaj vzw organiseert deze zomerstage van woensdag 17 tot zondag 21 augustus 2016. De lessen worden gegeven door docenten van het Antwerps conservatorium, dagelijks tussen 9.30 en 18.00 uur. De stages worden afgesloten met een toonmoment op de laatste dag om 16 uur, waarop een aantal deelnemers optreden.

Lees meer