U bent hier

Koninklijk Conservatorium Antwerpen

Arts in Society

Cera, LUCA School of Arts, Koninklijk Conservatorium Antwerpen en Sint Lucas Antwerpen geloven in actieve participatie aan kunst voor en door iedereen. Kunstenaars bieden een frisse blik op maatschappelijke uitdagingen waarmee de social profit wordt geconfronteerd. Samen slaan ze de handen in elkaar en wensen ze bijzondere doelgroepen uit de samenleving te verbinden en te versterken met kunst. Deze projectoproep wil socialprofitorganisaties in contact brengen met alumni en masterstudenten kunst om in cocreatie en multidisciplinair een kunstproject te ontwikkelen, dat een antwoord kan bieden of een reflectie kan stimuleren op een uitdaging van de organisatie.

 

Projectoproep Arts in Society Award 2016-2017

Arts in Society Award is een initiatief van Cera, het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, Sint Lucas Antwerpen en LUCA School of Arts. Met Arts in Society Award willen we jonge kunstenaars die actief zijn in verschillende disciplines en sociale organisaties samen een kunstproject laten ontwikkelen, dat een antwoord biedt op of een reflectie stimuleert over een maatschappelijke uitdaging.

Voor wie?

Deze projectoproep is gericht aan alumni, onderzoekers, bachelor- en masterstudenten en studenten van de specifieke lerarenopleiding van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, Sint Lucas Antwerpen en LUCA School of Arts.
Individueel of in groep: we moedigen een samenwerking tussen studenten aan, maar je kunt ook als individuele student een projectvoorstel indienen.
Waarom deelnemen? Hoe deelnemen?

Klik hier