Specifieke lerarenopleiding Muziek, Drama, Dans

Inschrijven - praktisch

Inschrijven

Ben je een nieuwe student (nog nooit eerder ingeschreven in het Koninklijk Conservatorium Antwerpn)?
Schrijf je in via deze link (vanaf 15 juni).
Bij inschrijving dien je je identiteitskaart en een kopie van diploma Hoger Secundair Onderwijs + kopies van diploma('s), getuigschrift(en), rapport(en) van reeds gevolgd hoger onderwijs voor te leggen.

Ben je al student aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen en ben je nog niet ingeschreven in de Specifieke Lerarenopleiding?
Stuur een mailtje naar het studentensecretariaat met de melding dat je je wenst in te schrijven

Ben je student of afgestudeerd aan een andere dansopleiding? 
Studenten die een dansopleiding voltooiden, vergelijkbaar met de professionele Bachelor dans maar niet leidend tot dat diploma, moeten eerst deelnemen aan de artistieke toelatingsproef Bachelor dans. Indien geslaagd voor de toelatingsproef wordt op basis van eerder verworven kwalificaties (EVK) een individueel traject samengesteld. Contacteer het opleidingshoofd annouk.vanmoorsel@ap.be vóór 9/06 om je kandidaat te stellen voor deze procedure.

Ben je professioneel danser?
Dansers die kunnen aantonen minimaal 5 jaar professioneel gedanst te hebben kunnen inschrijven in de lerarenopleiding dans na een artistiek toelatingsexamen. Contact hiervoor het opleidingshoofd annouk.vanmoorsel@ap.be 

Ben je al student in de Specifieke Lerarenopleiding?
Schrijf je in via iBaMaFlex.

Studieadvies

Je maakt een afspraak voor studie-advies (samenstelling van het programma + aanvragen van vrijstellingen) bij de respectievelijke coördinatoren.
Coördinator lerarenopleiding dans: Annouk Van Moorsel 03 244 18 16
Coördinator lerarenopleiding muziek: Lies Colman: 03 244 18 17
Coördinator lerarenopleiding drama: Bob Selderslaghs 03 244 18 14

Definitieve inschrijving + start academiejaar

Als je voldoet aan alle toelatingsvoorwaarden kan je je definitief inschrijven. Je vindt hier een overzicht van de documenten die we verwachten om je inschrijving te finaliseren, studiegelden, procedure aanvraag vrijstellingen,...

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar het studentensecretariaat.