U bent hier

Koninklijk Conservatorium Antwerpen

Infomomenten

Wie kennis wil maken met het Koninklijk Conservatorium Antwerpen heeft daar het hele jaar door de kans toe. Kijk in onze kalender voor alle publieke voorstellingen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op facebookinstagram en youtube voor alle laatste nieuwtjes en interessante voorstellingen.
We zetten hier alvast enkele grote evenementen in de kijker:

Proeflessen en stages opleiding Muziek

Maak kennis met de verschillende instrumentdocenten tijdens een individuele proefles. Je kan met een docent naar keuze je toelatingsproef grondig voorbereiden tijdens een muziekstage tijdens de Paas- of zomervakantie.

Lees meer 

Infodag

Zaterdag 10 maart 2018 - 13u tot 17u

Elk voorjaar zet het Koninklijk Conservatorium zijn deuren wijd open voor kandidaatstudenten, geïnteresseerd publiek en trouwe volgelingen. Je bent van harte welkom voor concerten, voorstellingen, openbare lessen en repetities. Het percussie-ensemble in actie, de koperblazers op volle sterkte, opwindende demonstraties hedendaagse dans en de barensweeën van een kleinkunstconcert, poëzie-voor-jou-alleen, jazz-in-the-making en nog veel meer: mis het niet! En laat je persoonlijk informeren over hoe je tot het Conservatorium wordt toegelaten en wat wij kunnen doen voor jouw ambities en professionele toekomst.

Meld je aan voor de infodag. Door vooraf je interessegebieden of studiekeuzes kenbaar te maken kunnen wij je persoonlijk informeren over wat voor jou specifiek wordt ingericht*. Aanmelden voor de Infodag is niet verplicht. Breng je ouders of vrienden mee naar de Infodag? Zij hoeven zich niet aan te melden. Na de Infodag vragen wij je via e-mail kort om jouw feedback, maar je kiest zelf of je hieraan deelneemt. Het begin en einduur van de infodag zijn nog niet gekend, via mail en op onze website houden we je op de hoogte van het programma en de bijhorende uren. 

*Je gegevens worden in geen geval gedeeld met derden en op eenvoudig verzoek verwijderd.  

Infomoment Muziek

  • Muziek-klassiek: Kamermuziekfestival (5 mei 2018)
  • Jazz: neem contact op met Els Smedts (els.smedts@ap.be)

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.