Specifieke lerarenopleiding Muziek, Drama, Dans

Info voor werkveld

De specifieke lerarenopleiding van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen maakt een prioriteit van de samenwerking met het werkveld.
Deze rubriek wil bijdragen tot een betere communicatie.

Stagemarkt

Op vrijdag 13 oktober 2017 organiseert het Koninklijk Conservatorium Antwerpen opnieuw een infovergadering voor mentoren om 9u30 en een stagemarkt om 11u. Dit netwerkmoment brengt scholen en organisaties in contact met stageplaats-zoekende studenten en hun opleidingen.

Voor scholen en organisaties met een vast stage-aanbod biedt deze stagemarkt een gelegenheid de planlast te verminderen. Minder geroutineerde of nieuwe stagegevers krijgen op dit contactmoment ook gericht informatie. Door het persoonlijk contact met studenten die stageplaatsen wensen en hun stage-coördinatoren maakt u vlot goede afspraken. U ontmoet de juiste stagiair voor uw stagepost, zonder veel mailverkeer of geregel. Samen met diverse collega's maakt u kennis met de leraars van morgen.

Info voor stagescholen

Klik hier voor informatie voor stagescholen betreffende de stages van onze studenten.

Voor de stagebegeleiding van onze studenten:
download de formulieren in Pdf verslag lesbegeleiding en verslag synthese of in Word verslag lesbegeleiding en verslag synthese.

Lesgever gezocht

'Lesgever gezocht' is een communicatieservice aangeboden door de specifieke lerarenopleidingen van het conservatorium.

Procedures
Ben je een school of andere instelling met een vacature voor een lesgever in dans, drama en/ of muziek? Bezorg ons je uitgebreide vacaturebericht in pdf-formaat via e-mail
Ben je een alumnus of op zoek naar een lesopdracht binnen deze disciplines? Schrijf je dan via e-mail in voor deze mailing.

De mailing 'Lesgever gezocht' wordt wekelijks verspreid in piekperiodes (voor aanvang schooljaar) en daarbuiten enkel wanneer relevant.

Beleid m.b.t. de procedure “erkenning van artistieke ervaring” Koninklijk Conservatorium Antwerpen

Download procedure

Bij vragen, mail Stefanie François