U bent hier

Koninklijk Conservatorium Antwerpen

Mathias Coppens - Mirrors

vrijdag, 28 april, 2017 - 20:00
Koninklijk Conservatorium Antwerpen
Desguinlei 25
2018 Antwerpen

Zwarte Zaal, Conservatorium

Gratis, Geen Reservatie

Met medewerking van onze studenten: Carlos Brito Dias, Adam Clarke en Liesbeth Decrock

The New What Now is een vereniging van en voor jonge componisten en muzikanten. Wij brengen u geen Beethoven of Bach. Wij bieden een podium aan de artistieke uitingen van allerhande jonge kunstenaars, elk met hun eigen persoonlijkheid. Wees getuige van de ontwikkeling die jonge toondichters en muzikanten in de 21ste eeuw doormaken. Ons collectief presenteert steeds unieke concerten: wij willen u een toegankelijk, kwaliteitsvol en uitdagend programma aanbieden dat nergens anders te horen is. Kortom, The New What Now laat u kennismaken met de nieuwste lichting artiesten. Muziek van de toekomst.

In Wonderlands slaan 21 jonge artiesten de handen in elkaar voor het creƫren van een unieke totaalervaring, een kruisbestuiving van formaat!

Acht jonge componisten en evenveel videomakers werkten maandenlang aan een voorstelling waarin hun disciplines elkaar ontmoeten in verbeelde klank of verklankte beelden. Vijf talentvolle muzikanten, samen deCompagnie, staan garant voor het uitvoeren van de partituren. Wonderlands wordt een voorstelling van tegenpolen: achtergrond en voorgrond, beweging en stilstand, evolutie en revolutie, Zullen deze tegenpolen elkaar afstoten of aantrekken? Aan u om het te ontdekken!