U bent hier

Koninklijk Conservatorium Antwerpen

Artistieke toelatingsproeven

Alle kandidaat-studenten die zich wensen in te schrijven in de bacheloropleiding Dans, Drama of Muziek, dienen te slagen voor een artistieke toelatingsproef.

Alle kandidaat-studenten die elders een bacheloropleiding in de Muziek en Podiumkunsten hebben gevolgd, reeds credits behaalden binnen die opleiding en wensen in te stromen in een bacheloropleiding van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, nemen deel aan een oriënterende artistieke toelatingsproef.

Alle kandidaat-studenten die zich wensen in te schrijven in de masteropleiding Drama of Muziek nemen deel aan een oriënterende artistieke toelatingsproef. Afhankelijk van hun vooropleiding worden zij na de oriënterende artistieke toelatingsproef rechtstreeks toegelaten tot de master, worden zij toegelaten mits het volgen van een voorbereidings- of schakelprogramma of worden ze toegelaten tot de bacheloropleiding met vrijstellingen.

Ook kandidaat-studenten die een postgraduaat Muziek wensen te volgen, dienen zich online in te schrijven voor een oriënterende artistieke toelatingsproef.

Info en data artistieke toelatingsproeven Dans

Info en data artistieke toelatingsproeven Drama

Info en data artistieke toelatingsproeven Muziek

Wil je van ons een mailtje krijgen wanneer de inschrijvingsperiode voor de artistieke toelatingsproeven van start gaat? Vul dan in dit formulier je gegevens in.