U bent hier

Koninklijk Conservatorium Antwerpen

Alumni

Het Koninklijk Conservatorium Antwerpen koestert zijn alumni en houdt graag contact met hen.

Alumni kunnen via dit formulier hun gegevens invoeren of updaten.

Afgestudeerd zijn aan een van onze opleidingen, betekent dat je:

  • gratis de masterclasses kan bijwonen die georganiseerd worden door het conservatorium (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Via de kalender vind je steeds een overzicht van de aankomende masterclasses.

  • tot het einde van het kalenderjaar volgend op het jaar van afstuderen gratis (gewoon) lid blijft van de Vrienden Conservatorium Antwerpen vzw. Lees meer

  • levenslang gratis lid blijft van de bibliotheek van het Koninklijk Conservatorium (uitleengeld moet wel betaald worden).

We hopen dat je ook ons blijvend informeert over je verdere artistieke prestaties en dat we je regelmatig mogen begroeten op onze activiteiten.

Alumni Conservatorium Antwerpen op facebook

Ben je afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, het voormalig Herman Teirlinck Instituut, Studio Herman Teirlinck of Hoger Instituut voor Dans dan behoor je tot deze alumnigroep. Voel je vrij om te posten over je artistieke bezigheden, jezelf en je vrienden te taggen in foto's, klasgenoten te zoeken en herinneringen op te halen.

Heb je nood aan een artistieke kompaan voor een bepaald project, dan vind je hier misschien wie je zoekt.

Naar de alumnigroep

 

Mailing 'Leraar gezocht'

'Leraars gezocht' is een communicatieservice aangeboden door de specifieke lerarenopleidingen van het conservatorium. Ben je een alumnus of op zoek naar een lesopdracht binnen deze disciplines? Schrijf je dan via e-mail in voor deze mailing met vermelding van je discipline.

De mailing 'Lesgever gezocht' wordt wekelijks verspreid in piekperiodes (voor aanvang schooljaar) en daarbuiten enkel wanneer relevant.