Overslaan en naar de inhoud gaan

KNX training

AP Hogeschool is de trotse houder van een certificaat Trainingscenter KNX. KNX is een softwareplatform dat toelaat om gebouwen in alle opzichten te automatiseren, de zogenaamde ‘domotica-’ en ‘immotica-systemen’. Dankzij dit certificaat heeft onze Hogeschool de bevoegdheid om zelf diplomacertificaten uit te schrijven op het gebied van gebouwautomatisering. Deze certificaten mogen, na het succesvol doorlopen van een cursus theorie en praktijk, uitgereikt worden door onze gediplomeerde KNX-tutors uit de opleidingen Elektromechanica en Energiemanagement.

 

KNX Opleiding

Waarom kiezen voor een KNX opleiding bij AP Hogeschool?
  • Je gaat interactief aan de slag met onze unieke demostanden.
  • De opleiding wordt georganiseerd tijdens de werkuren.
  • Dankzij de oefeningen op maat doorloop je de opleiding op je eigen tempo.
  • Onze tutors zorgen voor een persoonlijke opvolging en feedback tijdens de praktijkoefeningen.
  • Tijdens deze opleiding werken we met ETS5.

 

We organiseren de volgende cursussen ook voor externe deelnemers:
  1. Gecertificeerde basiscursus KNX

Deze opleiding, ingericht door het erkende trainingscenter KNX AP Hogeschool, is bedoeld voor iedereen die betrokken is of zal worden bij de implementatie van KNX domotica installaties. Doel van deze door de KNX Association gecertificeerde KNX cursus is dat cursisten elektrotechnische installaties, die aangesloten zijn/worden op een KNX-bussysteem leren ontwerpen en leren in gebruik te nemen.

De KNX-basiscursus is de eerste opleiding die men moet volgen om een KNX Partner te worden en als KNX Partner op de website vermeld te worden.

Voor deze opleiding zijn momenteel nog geen data beschikbaar. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan zeker je gegevens achter onderdaan deze pagina.

 

  1. Specialist KNX HVAC-cursus (vervolgopleiding KNX partner)

Fabrikanten ontwikkelen steeds vaker KNX-producten voor verwarmings-, ventilatie- en airconditioningstoepassingen en bieden deze voor registratie aan bij de KNX Association. Naast de klassieke besturing van verlichting en zonwering, vormen de toepassingen voor verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC) steeds vaker een belangrijk onderdeel binnen de hedendaagse woning- en gebouwautomatisering.

Voor deze cursus dien je eerst in het bezit te zijn van een attest van KNX Partner.

Voor deze opleiding zijn momenteel nog geen data beschikbaar. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan zeker je gegevens achter onderdaan deze pagina. Je vindt alle praktische informatie over deze opleiding hier (evenement).

 

  1. KNX Advanced opleiding

In de KNX Advanced cursus verdiep je verder in de kennis die in de basiscursus bestudeerd werd. Tijdens deze Advanced cursus implementeer je zelf toepassingen met KNX, denk hierbij bijvoorbeeld aan verlichtingssturing, Dali, HVAC sturing, beveiliging, sturingen vanuit het een weerstation, scenes, etc.

Voor deze cursus dien je eerst in het bezit te zijn van een attest van KNX Partner.

Voor deze opleiding zijn momenteel nog geen data beschikbaar. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan zeker je gegevens achter onderdaan deze pagina.

 

Geïnteresseerd in één van onze KNX-opleidingen?
Laat hier je gegevens achter:

 

KNX training

Ik ben geïnteresseerd in de cursus