IT Playdates: kom een potje gamen met een lector of student | AP Hogeschool Overslaan en naar de inhoud gaan

IT Playdates: kom een potje gamen met een lector of student

Hey Gamer! Ben je jouw studiekeuze aan het maken en heb je zin om onze IT-opleidingen op een wel heel aparte manier te ontdekken? Top, dan hebben we iets voor jou!

Ben je een fervent gamer (of een noob vol goede bedoelingen, kan ook), en wil je graag een praatje slaan met lectoren of studenten uit de IT-bachelors (Elektronica-ICT en Toegepaste Informatica) en de IT-graduaten (Internet of Things, Programmeren, Systeem- en Netwerkbeheer)? Dat treft! Enkele van onze lectoren en studenten gamen namelijk ook graag!

Tijdens een spelletje Fortnite of Call of Duty Warzone (aan jou de keuze) onthullen ze alle ins en outs van de bacheloropleidingen met het eerste gemeenschappelijke semester en de vier IT-trajecten. Vragen over de graduaatsopleidingen? Ontdek alles over hun sterk praktijkgerichte aanpak, grote aandeel werkplekleren en flexibele trajecten.

Praktisch

  • Games: Fortnite en Call of Duty: Warzone
  • Parachutedatum: woensdag 1 juli tussen 14 en 18 uur
  • XP te verdienen: ontelbaar
     

Hoe kan je meedoen?

Vul hieronder jouw gegevens in en laat weten welk spel je wil spelen. Je ontvangt meteen een bevestigingsmail, en legt vervolgens jouw timeslot vast. Pas eens je een tijdsslot gekozen hebt, is je reservatie definitief! Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk. Alle slots zijn volzet.

Deze opleidingen zouden je misschien ook wel kunnen interesseren