Waarschuwingsbericht

Submissions for this form are closed.

U bent hier

Infomoment voor Nederlandse studenten

Ben je Nederlander en wil je in Antwerpen studeren? Op zaterdag 25 november 2017 nodigt AP Hogeschool je uit voor een infomoment over het hoger onderwijssysteem in Vlaanderen. Je leert onze opleidingen kennen en kan nadien de stad intrekken voor een middag kerstshoppen.

Op zaterdag 25 november 2017 ben je welkom op onze Campus Lange Nieuwstraat, en dit doorlopend tussen 10 en 16 uur. Na een introductiemoment zal je vragen kunnen stellen aan lectoren van alle opleidingen die AP te bieden heeft. Ook de medewerkers van onze Studentenvoorzieningen (vragen over inschrijvingsgeld, beurzen, sport, cultuur, ...) en het Studentenadviespunt (vragen over onder meer studiebegeleiding en studiekeuze) zullen in grote getalen aanwezig zijn om jullie te woord te staan.

Kom zeker eens langs, stel je vragen, nuttig een drankje en een hapje, en ontdek nadien stad Antwerpen. Campus Lange Nieuwstraat bevindt zich namelijk op amper 100 meter van de populaire winkelstraat Meir. Deelname aan deze infodag is gratis, maar registreren is wel verplicht en kan hieronder.

Inschrijven

De registratieperiode is afgelopen.