Overslaan en naar de inhoud gaan

Inovant - Praktische vragen

Bevestiging

Onmiddellijk na je inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging via mail. Twee weken voor de opleiding van start gaat, ontvang je een bevestigingsmail met praktische info.

Als we genoodzaakt zijn de opleiding te annuleren, krijg je hiervan bericht enkele weken voor de start. We zetten je dan op een reservelijst en we verwittigen je zodra we de opleiding opnieuw inplannen.

Betaling

Na afloop van de opleiding versturen we de factuur. Als op de factuur een bestelbonnummer moet staan, vermeld je dit bij de inschrijving. Bezorg ons de bestelbon via post of via e-mail. Opgelet: een bestelbon alleen wordt niet als inschrijving aanvaard! Enkel een inschrijving via de website geldt als echte inschrijving.

Vanaf 1 januari 2021 hoort Inovant bij AP Hogeschool. De nieuwe gegevens zijn:

T +323 203 42 50
ondernemingsnummer AP Hogeschool: 0535.880.359
IBAN: BE59 0016 1571 2226
BIC: GEBABEBB

Annulering

Tot drie weken voor de start van de opleiding kun je via mail kosteloos annuleren. Nadien betaal je 50% van de inschrijvingsprijs. Indien je afwezig bent zonder te verwittigen, wordt de volledige inschrijvingsprijs aangerekend. Je kan je natuurlijk laten vervangen door een collega uit de organisatie. 

Catering

Wij voorzien warme dranken en water. Er wordt geen maaltijd voorzien, tenzij dit expliciet anders vermeld wordt in de communicatie.

Certificering

Indien gewenst, bezorgen wij voor de deelnemers een certificaat van deelname, met vermelding van de naam van de deelnemer, de organisatie, de opleiding, de data en het aantal gevolgde uren.

Bescherming van persoonsgegevens

Inovant verwerkt jouw persoonsgegevens conform de privacywetgeving. Je persoonsgegevens worden dan ook uitsluitend verwerkt in het kader van het concrete leerinitiatief waarvoor je je inschrijft. Inovant gebruikt deze niet voor Direct Marketing doeleinden. Lees hier de volledige privacy verklaring van AP Hogeschool.

Toegang tot informatie en rechtzetting

Wij verlenen je graag toegang tot de informatie die wij van je bijhouden. Wens je deze gegevens bij te werken, te corrigeren of te verwijderen, kan je je verzoek bezorgen aan dpo@ap.be.

Terug naar de homepage van

Inovant