U bent hier

Infodagen

Op zaterdag 10 maart en 21 april 2018 opent AP Hogeschool van 10 tot 17 uur de deuren van bijna al haar campussen. Studenten, docenten en lectoren geven je informatie over onze opleidingen en leiden je rond op de campussen.

PROGRAMMA

Je kan een bezoekje brengen aan onze campussen, een kijkje nemen in onze praktijklokalen, ateliers en laboratoria en al je vragen afvuren op de lectoren van alle opleidingen. Onze secretariaatsmedewerkers beantwoorden al je praktische vragen over studiegeld, diploma’s en inschrijven aan AP. Bij de dienst Studentenvoorzieningen (Stuvo AP) kan je terecht voor meer informatie over leven en op kot gaan in Antwerpen, studiefinanciering en zoveel meer.

Ben je nadien niet meer te stoppen en overtuigd dat je aan AP wil studeren, dan kan je ter plekke al je voorinschrijving in orde brengen. Zo verzeker je alvast je plekje voor het volgende academiejaar, en moet je nadien enkel nog langskomen met je diploma van het secundair onderwijs om je inschrijving te vervolledigen.

Voor meer informatie over de opleidingen hoger beroepsonderwijs (HBO5) van CVO Antwerpen, CVO HBO5 Antwerpen en CVO Provincie Antwerpen kan je terecht op campus Meistraat (Meistraat 5, 2000 Antwerpen). CVO Horito en CVO Crescendo openen de eigen deuren.

INSCHRIJVEN

Voor de Opencampusdag hoef je niet in te schrijven: spring in de loop van de dag maar binnen in de campus van jouw opleiding. Je vindt de contactgegegevens van onze campussen op de webpagina's van onze opleidingen.

OPEN KOTDAG

Op 10 maart gaat ook de Open Kotdag van de Antwerpse studentenorganisatie GATE15 door. Tijdens de Open Kotdag neemt een Antwerpse student je een uurtje mee op ontdekkingstocht doorheen een studentenwijk en bezoek je verschillende soorten studentenhuisvesting. Je kan hen alle vragen stellen die je maar kan bedenken, en je snuift eens de sfeer op van het echte kotleven.