U bent hier

Infodagen

Op zaterdag 10 maart en 21 april 2018 opent AP Hogeschool van 10 tot 17 uur de deuren van bijna al haar campussen. Studenten, docenten en lectoren geven je informatie over onze opleidingen en leiden je rond op de campussen. Het Koninklijk Conservatorium Antwerpen en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen nemen niet deel op 21 april.

PROGRAMMA

Je kan een bezoekje brengen aan onze campussen, een kijkje nemen in onze praktijklokalen, ateliers en laboratoria en al je vragen afvuren op de lectoren van alle opleidingen. Onze secretariaatsmedewerkers beantwoorden al je praktische vragen over studiegeld, diploma’s en inschrijven aan AP. Bij de dienst Studentenvoorzieningen (Stuvo AP) kan je terecht voor meer informatie over leven en op kot gaan in Antwerpen, studiefinanciering en zoveel meer.

Ben je nadien niet meer te stoppen en overtuigd dat je aan AP wil studeren, dan kan je ter plekke al je voorinschrijving in orde brengen. Zo verzeker je alvast je plekje voor het volgende academiejaar, en moet je nadien enkel nog langskomen met je diploma van het secundair onderwijs om je inschrijving te vervolledigen.

HBO5

INSCHRIJVEN

Voor de Opencampusdag hoef je niet in te schrijven: spring in de loop van de dag maar binnen in de campus van jouw opleiding. Je vindt de contactgegegevens van onze campussen op de webpagina's van onze opleidingen.