U bent hier

Sociaal Werk

Gespreid programma

Wil je graag het bachelordiploma Sociaal Werk behalen, maar vind je de overstap naar het hoger onderwijs te groot? Bij AP hogeschool kun je je inschrijven voor een programma waarbij je het diploma Sociaal Werk kan behalen in 4 jaar in plaats van de reguliere 3 jaar.

Het eerste jaar van je opleiding loop je een traject van 35 studiepunten i.p.v. 60 studiepunten. Dit programma bestaat uit opleidingsonderdelen van de eerste trajectschijf en geven je een duidelijk beeld over wat je met het diploma Sociaal Werk kan bereiken. 

Het tweede jaar van je opleiding bestaat uit een traject van 37 studiepunten. Binnen dit traject maak je een combinatie van opleidingsonderdelen van de eerste en de tweede trajectschijf.

In het derde jaar van je opleiding volg je 48 studiepunten. Je loopt de stage van het 2de jaar Sociaal Werk en neemt alle resterende opleidingsonderdelen van trajectschijf 2 op.

Het vierde en laatste jaar van dit traject bestaat uit 60 studiepunten, samengesteld uit de opleidingsonderdelen van trajectschijf 3. Je volgt dus het reguliere traject van de andere studenten.

De inschrijving en de administratie voor het gespreid programma verloopt op eenzelfde wijze als de inschrijving voor een modeltraject. 

Onderaan vind je het programmaoverzicht van het Gespreid programma Sociaal Werk terug. 

Meer informatie

Voor meer informatie kan je steeds terecht bij de trajectbegeleider of kom naar een van onze infomomenten.