U bent hier

Gezondheid en Welzijn

Inservice Autisme - Verhalen die verbinden

dinsdag, 7 november, 2017 - 09:00 tot woensdag, 8 november, 2017 - 18:00
Provinciaal Vormingscentrum Malle
Smekenstraat 61
2390 Malle
0031612964230

Na ruim 20 succesvolle edities van de tweedaagse conferentie ’Inservice Autisme’ kan met recht gezegd worden dat dit een evenement is met een goed verhaal! Ook de Inservice Autisme 2017 zien we als een ontmoeting tussen mensen die vanuit hun eigenheid als professional en/of betrokkene hun verhaal delen. Samen denken, praten, beleven en ervaren om zorg, arbeid en onderwijs nog meer passend te kunnen laten zijn voor mensen met autisme. Iedereen tot zijn recht laten komen. Ieder heeft een eigen verhaal vanuit zijn rol en perspectief.

Autisme krijgt in onderwijs, zorg en (toeleiding naar) arbeid een steeds belangrijker rol. Het begint met afstemmen, herkennen en delen van kennis en ervaringen. Verhalen die verbinden! 

De Inservice Autisme is een tweedaagse conferentie in een unieke omgeving. Een bijzondere context om verhalen te delen. De laatste jaren schrijven complete school en zorgteams zich in. Ervaringsdeskundigen, begeleiders, leerkrachten die elkaar veel te vertellen hebben. Twee dagen met het hele team op studiereis! Bekijk de enthousiaste berichten van vorig jaar op deze film en maak kennis met de organisatie.

Betaalbaar en productief

Prijs: €300,00
Bij aanmelding van 5 personen of meer op 1 factuur is de groepskorting van €25,00 p.p. van toepassing. 

Al die jaren zijn we te gast bij het Provinciaal Vormingscentrum te Malle (B.), een bosrijke en uitnodigende omgeving. Het programma is intensief en compleet, inclusief maaltijden en een overnachting.

Omdat Malle vanuit Nederland een behoorlijke afstand kan zijn, organiseren we sinds enkele jaren aan de vooravond een masterclass. (Meestal) een internationale spreker zorgt dan voor een interessante 'binnenkomer'. Een aanbod dat rust geeft, omdat je 's avonds kunt arriveren en de volgende ochtend fris aan de ontbijttafel kunt schuiven en deel kunt nemen aan de conferentie. De extra overnachting kost slechts €25,00.

Verrassend programma

De laatste jaren nemen er gemiddeld 300 mensen deel aan de Inservice Autisme. De sprekers komen deels uit het buitenland en deels uit de Nederlandstalige gebied  van Nederland en België. Goede samenwerking met hogescholen, jeugdhulpverleningsinstellingen en zorginstellingen leiden vaak tot sprekers die op basis van onderzoek, studie en ervaring weten wat er leeft en waar mensen over in gesprek willen komen. Het programma kent plenaire lezingen en interactieve workshops/deelsessies. Daarnaast is er een informele infomarkt met boeken, ideeën en materialen. Ook de sprekers verblijven meestal in het vormingscentrum. Doorpraten met elkaar tijdens de informele momenten wordt daarmee mogelijk.

Meer informatie

Wij nodigen je van harte uit om eens een kijkje te nemen op de website www.inservice-autisme.nl. Je leest daar alles over eerdere edities en je kunt daar het tot nu toe bekende programma zien groeien. En natuurlijk kun je - als de berichten overduidelijk zijn - nu al een plekje reserveren.

Contact

Tenslotte zijn wij graag bereid om je persoonlijk te woord te staan. Mail of bel ons gerust.

Ilonka van der Sommen: 0031612964230
Jan van Balkom: 0031613470687
E-mailadres: info@inservice-autisme.nl

    inservice Autisme