Skip to main content

Proeven van Verpleegkunde tijdens beleefdag 'studeren in de zorg'

Beleefdag 3

Op dinsdag 10 maart sloegen AP Hogeschool en de VDAB de handen in elkaar voor een unieke beleefdag rond studeren en werken in de zorg. Dé ideale gelegenheid om een dagje van onze opleiding Verpleegkunde te komen proeven.

In de zorgsector zijn er handen te kort en is de kans op werk groot. De Week van de Zorg - met als centraal thema 'zorg werkt' - was dan ook het uitgelezen moment om een beleefdag rond studeren en werken in de zorg te organiseren. Zo konden geïnteresseerden zien, voelen en proeven hoe het is om te werken in de zorg.

Ook bij AP Hogeschool kon je je een dagje komen onderdompelen in een zorgopleiding. Bij ons geen dokter McSteamy of McDreamy op het programma. Wel onze knappe studenten Verpleegkunde die deelnemers wegwijs maakten op onze hypermoderne campus.

Het hoogtepunt van de beleefdag was zonder twijfel onze levensechte ziekenhuisgang. Hier mochten de deelnemers zelf de handen uit de mouwen steken. Pijnloos een spuitje zetten? Check! Zelf verbanden leggen? Dubbel check! Smaakte dit naar meer? Dan stonden ook de VDAB-bemiddelaars klaar om hen meteen op het juiste opleidingsspoor te zetten.

Zelf ook zin om een beleefdag bij te wonen en verpleegkundige skills te verwerven? Hou dan zeker de AP kalender en VDAB agenda in de gaten! 

Gerelateerde artikels