Skip to main content

Netwerkevent Financie-en Verzekeringswezen aan elkaar gepraat door Miss België

Finance and Insurance Talks

Op donderdagavond 9 mei werd op campus Meistraat “Finance and Insurance Talks” gehouden, een jaarlijks netwerkevent van de afstudeerrichting Financie- en Verzekeringswezen van de opleiding Bedrijfsmanagement.

missbelgie.jpgVoor tweedejaars- en derdejaarsstudenten was dit een uitgelezen kans om hun toekomstige werkveld op verschillende manieren nader te verkennen. Na een welkomstwoordje van het opleidingshoofd Gert Van Den Broeck stond een interessante uiteenzetting over “De bank van de toekomst” van Jeroen Dossche als hoofdspreker op het programma. Verder werden alumni in de bloemetjes gezet. Opmerkelijke prestaties in hun korte maar mooie loopbaan werden toegelicht en beloond met zogenaamde alumni-awards in de vorm van een welverdiende prijs. Als kers op de taart werd dit alles werd aan elkaar gepraat door Elena Castro Suarez, voormalig studente van de opleiding en Miss België 2019.

Om de avond in schoonheid af te ronden kwamen bedrijven, alumni, lectoren én studenten samen voor een heuse networking; stageplaatsen werden bekendgemaakt, vacatures werden aangeboden, en contacten werden gelegd. Afsluiter van een alweer geslaagde editie.

finance_0.jpg

Gerelateerde artikels