Skip to main content

Zorg aan Zet @AP

Zorg aan Zet

Zorg is belangrijk. Iedereen wordt er vroeg of laat mee geconfronteerd en iedereen wil graag kwaliteitsvolle zorg krijgen wanneer hij die nodig heeft. En toch is zorg niet echt een topthema in de media of een gegeven waarmee de meeste partijen naar de kiezer trekken. De grote publiekscampagne Zorg aan Zet en studenten Ergotherapie willen hierin verandering brengen.

Zorg aan Zet wil een breed maatschappelijk debat over de zorg van morgen lanceren en zoveel mogelijk verschillende ideeën en meningen verzamelen. Zowel zorgorganisaties, zorgverleners, patiënten en gebruikers, en studenten uit zorgopleidingen worden betrokken in het debat.

Wat vinden burgers belangrijk? Waar knelt het schoentje? Wat willen we in de toekomst en hoeveel hebben we daarvoor over? Zorg aan Zet wil de discussie over de zorg aanvuren, zodat het thema zorg hoog op de politieke agenda komt in aanloop naar de Vlaamse en federale verkiezingen. Want zorg, dat beroert iedereen. 

Studenten van het tweede jaar Bachelor Ergotherapie van AP participeerden aan de bevraging en deelden hun ideeën voor de zorg van morgen.  Het werd een informatieve en interactieve sessie met heel wat ideeën voor de zorg van de toekomst.

Gerelateerde artikels