Skip to main content

Klassikale Openlesdagen

Komt u als leerkracht graag met uw leerlingen proeven van het hoger onderwijs? Tijdens onze Openlesdag op 15 maart 2023 reserveren we de voormiddag voor klassikale bezoeken voor u en uw zesdejaars.

Welke opleiding ga ik volgen? Hoe gaat het er in het hoger onderwijs aan toe? En hoe ziet zo’n campus er eigenlijk uit? Laatstejaarsleerlingen stellen zich heel wat vragen. En die kunnen wij beantwoorden tijdens onze Openlesdagen. Op woensdagvoormiddag 15 maart 2023 nodigen we u en uw leerlingen uit om het hoger onderwijs echt te ontdekken. Uw leerlingen kunnen bovendien ook al eens kennismaken met de opleiding waar ze interesse in hebben.

Programma
  • 9 uur: ontvangst
  • 9.15 – 10 uur: Algemene sessie ‘Wat betekent studeren in het hoger onderwijs’
  • 10 – 10.20 uur: Pauze
  • 10.20 - 10.30 uur: Verplaatsen naar lokalen
  • 10.30 – 12 uur: Specifieke uitleg of workshop per opleiding
  • 12 uur: gratis broodje en drankje in het studentenrestaurant
Praktisch

We verwachten u en uw studenten omstreeks 9 uur in één of meerdere van onze campussen. De workshops van verschillende opleidingen kunnen ook in verschillende campussen doorgaan, dus daar houdt u best rekening mee. In onderstaand inschrijvingsformulier hebben we alle deelnemende opleidingen al op campus opgedeeld. Omstreeks 12 uur is de klassikale openlesdag opnieuw afgelopen.

Inschrijven

Inschrijven doe je als leerkracht voor de hele groep, en kan hieronder. Ben je als studiekiezer op zoek naar een open les om bij te wonen? Check dan onze open seats vanaf het voorjaar 2023.

De inschrijvingen voor 2023 zijn afgesloten.