Overslaan en naar de inhoud gaan

Studente Sociaal Werk, Natascha, in Parijs

AP-studente Sociaal Werk in Parijs

De Bacheloropleiding Sociaal Werk (Personeelswerk) van Natascha Goovaerts loopt stilaan ten einde. Voordat ze haar studieloopbaan afsluit, heeft ze in de loop van haar laatste jaar in Parijs nog een uitwisselingsstage in een headhuntersbureau gelopen. 

“In het begin was ik wel uit mijn comfortzone”, vertelt Natascha. “Toch heb ik snel mijn weg in Parijs gevonden, mede dankzij het Erasmus Student Network. Het was een leuke groep van internationale studenten, die me wegwijs maakten in de wereldstad Parijs. Sommigen van hen mag ik nu echt wel vrienden noemen.”

“Het was een niet te evenaren en onvergetelijke ervaring.  Ik ben niet alleen gegroeid als persoon maar ook als professional”.

De uitwisseling heeft een zeer positieve indruk achtergelaten op Natascha en heeft haar als persoon veranderd. “Op een korte periode heb ik mijn talenkennis kunnen verbeteren, heb ik toffe nieuwe mensen leren kennen, ben ik assertiever geworden, heb ik een interessante en leerrijke stage achter de rug, heb ik een bredere kijk op de arbeidsmarkt, en nog zo veel meer.  Ik raad het alle studenten aan. Het is een niet te missen kans!”

Gerelateerde artikels