Overslaan en naar de inhoud gaan

Studente Landmeten blogt over Erasmus in Denemarken

Erasmus landmeten
© Erasmus landmeten

Amber Ramon, derdejaarsstudente Vastgoed-Landmeten, gunt ons een blik op haar semester in het buitenland en blogt over haar Erasmusavontuur in Denemarken op haar persoonlijke blog.

“Begin februari startte ik mijn semester aan VIA University College. De school telt een immens aantal internationale studenten aangezien ze bijna elke studierichting aanbieden als uitwisselingsprogramma in het Engels. Als landmeter-studente was het niet makkelijk om een aansluitend uitwisselingsprogramma te vinden en na lang zoeken ben ik uiteindelijk op het ‘Exchange programme: Architectural Technology and Construction Management’ gestruikeld”, vertelt Amber op haar blog, die ze schrijft in het kader van het opleidingsonderdeel POP (Persoonlijk/professioneel ontwikkelingsplan).

Amber roept ook andere studenten op om de stap te wagen naar een semester in het buitenland: “Ik ben in mijn klas helaas de enige Belg, in de andere klas zitten er nog twee andere Belgische studenten, Laura en Bennert. In totaal zijn er vijf andere Belgen op VIA, allemaal afkomstig van de Odisee Hogeschool. Hier moet dus dringend verandering in komen!”

Naast informatie over haar studie in het buitenland, kan je op haar blog ook genieten van de prachtige foto’s van bijvoorbeeld een groepsreis naar Lapland of de gezellige kleine dorpjes.

Benieuwd? Je kan haar avontuur volgen op: https://amberindenemarken.wordpress.com/

Gerelateerde artikels