Laat jij APstagram viral gaan? | AP Hogeschool Overslaan en naar de inhoud gaan

Laat jij APstagram viral gaan?

STEL JE NU KANDIDAAT

Studeer jij momenteel aan AP Hogeschool? Sta je misschien aan de andere kant van het klaslokaal? Of ben jij gewoon een superenthousiaste medewerker van AP? En ben je nu en dan wel eens op the gram te vinden? Dan ben jij dé persoon waarnaar we op zoek zijn. Je krijgt van ons alle vrijheid om creatief aan de slag te gaan met onze Instagram-account.

WAT WE VERWACHTEN VAN JOU

Als APstagrammer toon jij aan de wereld hoe je leven in/bij/rond/buiten AP eruit ziet. Wil je een baanbrekend project voor je opleiding tonen? Je medestudenten jaloers maken met foto's van jouw erasmus op Aruba? Budgetvriendelijke interieurtips voor op kot delen? Het zwerfkattenproject waar je vrijwilligerswerk doet in de kijker zetten? Alles is mogelijk!

Als je nog steeds interesse hebt, vul dan NU het formulier in en stel je kandidaat! Vergeet zeker niet te omschrijven wat je het liefst zou laten zien in je posts, en of dit gelinkt is aan een specifieke datum of periode. We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met je voorkeuren.

Ik wil APstagrammen

Jouw gegevens
Optioneel
Wat doe je bij AP?
Wat ben je van plan?
Wat wil jij de APstagram-followers laten zien in je overname? Wil je een specifiek event of een leuke gebeurtenis in beeld brengen? Vergeet dan zeker ook niet de datum te vermelden. Heb je een creatief idee voor een reeks posts/stories/... ? Of wil je een blik achter de schermen van je dagelijkse studentenleven geven? 

GERELATEERDE ARTIKELS