U bent hier

AP op SID-ins

In januari en februari vinden er in vijf Vlaamse steden Studie-informatiedagen plaats. Alle opleidingen van AP Hogeschool zijn present op deze SID-ins, die plaatsvinden in Leuven, Gent, Antwerpen, Kortrijk en Genk.

Heel wat scholen organiseren voor hun laatstejaars een uitstap naar een SID-in, maar het is op zaterdag ook mogelijk om een gratis bezoek te brengen aan de beurzen. Op al deze beurzen is AP aanwezig met een stand in onze herkenbare huisstijl. De beursstand is telkens bemand door lectoren van onze brede waaier aan opleidingen, zodat je steeds een antwoord zal kunnen vinden op je vragen. Dat gaat dan niet enkel en alleen over inhoudelijke vragen over de opleidingen, maar ook over het Antwerpse studentenleven, op kot gaan, inschrijvingsgeld, ... Kortom, alles dat je moet weten om een geïnformeerde beslissing over je toekomst te maken.

Kom dus zeker eens langs op onze stand in:

  • Leuven, Brabanthal: 11 - 13 januari 2018
  • Gent, Flanders Expo: 18 - 20 januari 2018
  • Antwerpen, Expo: 1 - 3 februari 2018
  • Genk, Limburghal: 8 - 10 februari 2018
  • Kortrijk, Xpo: 1 - 3 maart 2018

Wie wil kennismaken met het Koninklijk Conservatorium Antwerpen of de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen heeft daar het hele jaar door de kans toe. Kijk in de kalender voor alle voorstellingen, concerten en tentoonstellingen. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ze via Facebook en Instagram voor alle laatste nieuwtjes. Op dit specifieke infomoment kunnen wij enkel algemene informatie geven over de kunstopleidingen.